Ξεκίνησε η νέα αποστακτική περίοδος στον Τύρναβο για το τσίπουρο Δεκαράκι
Η αποστακτική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει και τα καζάνια στον Τύρναβο έχουν ανάψει, με τη φετινή σοδειά να προσφέρει ένα απόσταγμα πλούσιο σε αρώματα και αυθεντικότητα, χάρη στα σταφύλια απαράμιλλης ποιότητας, όπως αναφέρει το τσίπουρο Δεκαράκι. Όπως επισημαίνεται, οι λάτρεις του τσίπουρου έχουν πολλά να προσδοκούν, καθώς το μονοποικιλιακό τσίπουρο Δεκαράκι προσφέρει απόσταγμα που αναδεικνύει τη φήμη και την ποιότητα του ελληνικού αμπελώνα. Η σειρά Δεκαράκι περιλαμβάνει τα: Δεκαράκι Μοσχάτο (καθαρό και έντονο, χωρίς παλαίωση, με αρώματα που θυμίζουν σύκο, σταφίδα, καρύδι, τριαντάφυλλο και γαρύφαλλο), Δεκαράκι Μαλαγουζιά (φρέσκο και ζωηρό, με αρώματα εσπεριδοειδών, λευκών λουλουδιών, ροδάκινου, βερίκοκου, μελιού, λεμονιού και πράσινου μήλου) και Δεκαράκι Ροδίτης (ήπιος αρωματικός χαρακτήρας με νύξεις μελιού-πετιμέζι, λεμονιού και μπανάνας). CATEGORIES: Marketing
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.