πριν από  2 ώρες 55 λεπτά

Marketing Week

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η αποστακτική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει και τα καζάνια στον Τύρναβο έχουν ανάψει, με τη φετινή σοδειά να προσφέρει ένα απόσταγμα πλούσιο σε αρώματα και αυθεντικότητα, χάρη στα σταφύλια απαράμιλλης ποιότητας, όπως αναφέρει το τσίπουρο Δεκαράκι. Όπως επισημαίνεται, οι λάτρεις του τσίπουρου έχουν πολλά να προσδοκούν, καθώς το μονοποικιλιακό τσίπουρο Δεκαράκι προσφέρει απόσταγμα που αναδεικνύει τη φήμη και την ποιότητα του ελληνικού αμπελώνα. Η σειρά Δεκαράκι περιλαμβάνει τα: Δεκαράκι Μοσχάτο (καθαρό και έντονο, χωρίς παλαίωση, με αρώματα που θυμίζουν σύκο, σταφίδα, καρύδι, τριαντάφυλλο και γαρύφαλλο), Δεκαράκι Μαλαγουζιά (φρέσκο και ζωηρό, με αρώματα εσπεριδοειδών, λευκών λουλουδιών, ροδάκινου, βερίκοκου, μελιού, λεμονιού και πράσινου μήλου) και Δεκαράκι Ροδίτης (ήπιος αρωματικός χαρακτήρας με νύξεις μελιού-πετιμέζι, λεμονιού και μπανάνας). CATEGORIES: Marketing

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: business
    Palo presentation