πριν από  1 ημέρα 14 ώρες

Voria.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τον αγροδιατροφικό θησαυρό που κρύβει ο εύφορος κάμπος των Σερρών και ο οποίος μπορεί να γίνει το καλύτερο όχημα για την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού στην περιοχή ανέδειξε το διήμερο θεματικό εργαστήριο "Τοπικές Γεύσεις & Γαστρονομικός Τουρισμός στον Κάμπο Σερρών" στο πλαίσιο του σχεδίου διακρατικής συνεργασίας Local Tour. Το εργαστήριο, μία από τις δράσεις που υλοποιεί υπό τη σκέπη του Local Tour η Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών (ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. ΑΕ), απευθύνθηκε σε επιχειρήσεις μεταποίησης, τουρισμού και γαστρονομίας της περιοχής με στόχο την καλλιέργεια της έννοιας του "τίμιου" ποιοτικού, τοπικού προϊόντος, αλλά και την ανάδειξη των τρόπων μέσω των οποίων αυτό το προϊόν θα αποτελέσει τη βάση για την ανάπτυξη της μεταποίησης και κυρίως του τουρισμού. Περιλάμβανε δε, πέραν των θεωρητικών παρουσιάσεων από τα στελέχη των ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. και Chef Stories, και ένα επιτόπιο ταξίδι στις γεύσεις και τα μοναδικά προϊόντα του κάμπου των Σερρών. Το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: business
    Palo presentation