Ο Θάνος Φέσκος επαναπροσδιορίζει τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα μέσα από το Lure και το Paron.
Ο βραβευμένος Chef με δύο αστέρια Michelin και ένα Green Star, Θάνος Φέσκος, ένας από τους πιο επιδραστικούς Έλληνες Chefs της σύγχρονης γαστρονομικής σκηνής, αναλαμβάνει τη γαστρονομική επιμέλεια των εστιατορίων Lure του Mystique, a Luxury Collection Hotel στη Σαντορίνη και Paron του Parilio, μέλος της Design Hotels στην Πάρο. Με διαδρομή που περιλαμβάνει σπουδαία εστιατόρια του κόσμου, στην Κοπεγχάγη και την Αθήνα, αλλά και με βαθιά σύνδεση με τον ελληνικό τόπο, ο Θάνος Φέσκος φέρνει μια νέα προσέγγιση που συνδυάζει τοπικά υλικά, καθαρές γεύσεις και μια φιλοσοφία zero waste - όλα μέσα από μια fine προσέγγιση της comfort ελληνικής κουζίνας που συνδέεται βαθιά με τον τόπο και τη φυσική του ενέργεια. Μαζί με τον Head Chef Χρήστο Νικολοκόπουλο στο Lure και τον Head Chef Θάνο Μπάμπουρα στο Paron επανερμηνεύουν την κυκλαδίτικη κουζίνα με γνώση, δημιουργικότητα και απόλυτο σεβασμό στην εποχικότητα. Mystique Lure Restaurant Mystique Lure...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.