πριν από  6 Μήνες 21 ημέρες

Imerisia.gr

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συµµετείχε στο Διεθνές Συνέδριο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας ITIC Global 2023, που διεξήχθη τον Νοέμβριο στη Βαρκελώνη. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο συνέδριο, στο οποίο έλαβαν μέρος εταιρείες που παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών υγείας σε ασθενείς κατά τη διάρκεια παραμονής τους σε µία ξένη χώρα.

πριν από  6 Μήνες 21 ημέρες

Iatronet.gr

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συµµετείχε στο ∆ιεθνές Συνέδριο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας ITIC Global 2023, που διεξήχθη τον Νοέμβριο στη Βαρκελώνη. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο συνέδριο, στο οποίο έλαβαν μέρος εταιρείες που παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών υγείας σε ασθενείς κατά τη διάρκεια παραμονής τους σε µία ξένη χώρα.

πριν από  6 Μήνες 22 ημέρες

Parapolitika.gr

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο συνέδριο, στο οποίο έλαβαν μέρος εταιρείες που παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών υγείας σε ασθενείς κατά τη διάρκεια παραμονής τους σε µία ξένη χώραΟ Όμιλος Ιατρικού Αθηνών Σχετικά άρθρα Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 16ο Ετήσιο Παιδιατρικό Συνέδριο - Το...

πριν από  6 Μήνες 22 ημέρες

Στο συνέδριο ITIC Global 2023 συµµετείχαν πάνω από 1.000 σύνεδροι από όλους τους τομείς της παγκόσμιας αγοράς της ταξιδιωτικής ασφάλισης και της ασφάλισης υγείας. Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συµµετείχε στο ∆ιεθνές Συνέδριο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας ITIC Global 2023, που διεξήχθη τον Νοέμβριο στη Βαρκελώνη. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο συνέδριο, στο οποίο έλαβαν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: business
Palo presentation