Pop-up εμπειρία ελληνικής γαστρονομίας στο Mandarin Oriental Zurich
Το πρώτο pop-up event του Mandarin Oriental Savoy στη Ζυρίχη αναδεικνύει τον πλούτο της ελληνικής γαστρονομίας, μεταφέροντας την αυθεντική αύρα της Μεσσηνίας στο ξενοδοχείο. Το Mandarin Oriental, Costa Navarino μεταφέρει τις πλούσιες, γεύσεις του βραβευμένου εστιατορίου Oliviera στη Ζυρίχη. Από τις 14 έως τις 17 Μαίου 2025, το Savoy Brasserie & Bar του Mandarin Oriental Savoy, Zurich θα φιλοξενήσει μια exclusive γαστρονομική εμπειρία, επιμελημένη από τον Γάλλο Executive Chef Bertrand Valegeas και τον Executive Sous Chef Σπύρο Γεωργάκη, οι οποίοι ταξιδεύουν στη Ζυρίχη για αυτή την ξεχωριστή περίσταση. Η κουζίνα του Oliviera αποτελεί έναν σύγχρονο ύμνο στην ελληνική γαστρονομία, δίνοντας έμφαση σε φρέσκες, εποχικές πρώτες ύλες που προέρχονται από ένα δίκτυο επιλεγμένων Ελλήνων παραγωγών. Οι chefs Valegeas και Γεωργάκης θα παρουσιάσουν ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού για μεσημεριανό και δείπνο, εμπνευσμένο από τις μαγευτικές ακτές του...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.