πριν από  14 ώρες 20 λεπτά

Epixeiro

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το πρώτο pop-up event του Mandarin Oriental Savoy στη Ζυρίχη αναδεικνύει τον πλούτο της ελληνικής γαστρονομίας, μεταφέροντας την αυθεντική αύρα της Μεσσηνίας στο ξενοδοχείο. Το Mandarin Oriental, Costa Navarino μεταφέρει τις πλούσιες, γεύσεις του βραβευμένου εστιατορίου Oliviera στη Ζυρίχη. Από τις 14 έως τις 17 Μαίου 2025, το Savoy Brasserie & Bar του Mandarin Oriental Savoy, Zurich θα φιλοξενήσει μια exclusive γαστρονομική εμπειρία, επιμελημένη από τον Γάλλο Executive Chef Bertrand Valegeas και τον Executive Sous Chef Σπύρο Γεωργάκη, οι οποίοι ταξιδεύουν στη Ζυρίχη για αυτή την ξεχωριστή περίσταση. Η κουζίνα του Oliviera αποτελεί έναν σύγχρονο ύμνο στην ελληνική γαστρονομία, δίνοντας έμφαση σε φρέσκες, εποχικές πρώτες ύλες που προέρχονται από ένα δίκτυο επιλεγμένων Ελλήνων παραγωγών. Οι chefs Valegeas και Γεωργάκης θα παρουσιάσουν ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού για μεσημεριανό και δείπνο, εμπνευσμένο από τις μαγευτικές ακτές του...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: business
    Palo presentation