"Ψάρια και Ωρίμανση": Το βιβλίο του Μαρίνου Σουράνη με αγάπη για τον άνθρωπο και σχέση ζωής με την Τήνο
Το εξαιρετικό εγχειρίδιο ορθής ωρίμανσης και χειρισμού ψαριών παρουσιάστηκε στην κατάμεστη αίθουσα "Έβδομος" χαρίζοντας στη γαστρονομική βιβλιογραφία ένα πολύτιμο απόκτημα Η τέχνη και η τεχνική της ωρίμανσης ψαριών διά χειρός ενός ανθρώπου που γνωρίζει σε βάθος το αντικείμενό του, σέβεται ευλαβικά την πρώτη ύλη και τιμά την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Τήνο! Το βιβλίο "Ψάρια και Ωρίμανση. Εγχειρίδιο ορθής ωρίμανσης και χειρισμού ψαριών" (εκδόσεις Νεφέλη) που υπογράφει ο Μαρίνος Σουράνης, παρουσιάστηκε την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2025 στην κατάμεστη αίθουσα "Έβδομος", παρουσία σημαντικών εκπροσώπων του γαστρονομικού γίγνεσθαι, του δημοσιογραφικού κόσμου και της διανόησης. Μέσα από τις 176 καλαίσθητες και πλούσιες σε περιεχόμενο και ουσία σελίδες του, το βιβλίο φιλοδοξεί να καταρρίψει το προαιώνιο στερεότυπο που θέλει το ψάρι να πρέπει να τρώγεται φρέσκο. Το εξαιρετικό αποτέλεσμα, αντανακλά την αγάπη και την αφοσίωση του συγγραφέα στην...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.