πριν από  8 Μήνες 26 ημέρες

Oneman.gr

Η καλύτερη ποιότητα του καφέ, η αμεσότητα στο εμπόριο (η επικοινωνία δηλαδή με τους καλλιεργητές), η μεγαλύτερη έμφαση στη βιωσιμότητα, τα ελαφρύτερα προφίλ ψησίματος, οι καινοτόμες μέθοδοι παρασκευής είναι όλα εγγενή του τρίτου κύματος στον καφέ, το οποίο η Αθήνα έχει κατακτήσει εδώ και καιρό. Τα τελευταία χρόνια διανύουμε πλέον το πέμπτο κύμα, το οποίο εκφράζει...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

Από την ενότητα: business
Palo presentation