Η καλύτερη ποιότητα του καφέ, η αμεσότητα στο εμπόριο (η επικοινωνία δηλαδή με τους καλλιεργητές), η μεγαλύτερη έμφαση στη βιωσιμότητα, τα ελαφρύτερα προφίλ ψησίματος, οι καινοτόμες μέθοδοι παρασκευής είναι όλα εγγενή του τρίτου κύματος στον καφέ, το οποίο η Αθήνα έχει κατακτήσει εδώ και καιρό. Τα τελευταία χρόνια διανύουμε πλέον το πέμπτο κύμα, το οποίο εκφράζει...
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.