Tasteat: Η startup του Αλέξανδρου Βασιλικού που λύνει τον γρίφο του φαγητού για τουριστικά καταλύματα χωρίς κουζίνα
Της Ελευθερίας Πιπεροπούλου Την διαδικασία άντλησης κεφαλαίων ολοκληρώνει αυτή την περίοδο η Tasteat, η καινοτόμος startup του γνωστού ξενοδόχου, Αλέξανδρου Βασιλικού. Η εταιρεία έχει στόχο να καλύψει ένα σημαντικό κενό στον τουριστικό τομέα, επιτρέποντας σε καταλύματα χωρίς εστιατόριο να παρέχουν φαγητό στους επισκέπτες τους, χωρίς να χρειάζονται δική τους κουζίνα. Η ιδέα πίσω από το Tasteat γεννήθηκε από ένα καθημερινό περιστατικό σε ένα από τα ξενοδοχεία του Αλέξανδρου Βασιλικού. Ένας επισκέπτης ζήτησε από τη ρεσεψιόν να του προτείνουν καλό σουβλάκι και λίγο αργότερα, το delivery έφτασε στο ξενοδοχείο. Εκείνη τη στιγμή, ο Αλέξανδρος Βασιλικός συνειδητοποίησε ότι η ανάγκη για dine-in, σε τουριστικά καταλύματα, ασχέτως με την ύπαρξη εσωτερικής κουζίνας ή μη, είναι γεγονός. Είναι μια ανάγκη που συνεχώς αυξάνεται, καθώς οι επισκέπτες θέλουν να βιώνουν τις διακοπές σαν τους ντόπιους, με την άνεση που θα είχαν στο σπίτι τους. Αυτό το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.