πριν από  4 ώρες 13 λεπτά

Newsbomb

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Για αυτό και το επάγγελμα του Chef έχει εξελιχθεί σε έναν πολυδιάστατο ρόλο που ξεπερνά τα όρια της γεύσης. Άκουσε το άρθρο loading audio 00.00/ Newsbomb4 Ιουλίου 2025 · 10:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 5' 0 σχόλια URL COPIED Η μαγειρική δεν είναι απλώς μια δημιουργική δουλειά. Και αυτό διότι η σύγχρονη επαγγελματική κουζίνα είναι ένας απαιτητικός κόσμος, όπου η λεπτομέρεια μετρά, ο χρόνος πιέζει και η οργάνωση κρίνει το αποτέλεσμα. Για αυτό και το επάγγελμα του Chef έχει εξελιχθεί σε έναν πολυδιάστατο ρόλο που ξεπερνά τα όρια της γεύσης. Είναι ο άνθρωπος που συνδυάζει τέχνη, τεχνική κατάρτιση, διαχείριση ομάδας, έλεγχο κόστους, βιώσιμες πρακτικές και κατανόηση των διεθνών γαστρονομικών τάσεων. Και προκειμένου να πετύχει κανείς σε αυτόν τον επαγγελματικό χώρο, η ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη εκπαίδευση δεν είναι, απλώς, επιλογή, αλλά προϋπόθεση. Εκεί ακριβώς είναι που μπαίνει στο παιχνίδι η LE MONDE, η καλύτερη σχολή μαγειρικής στην Αθήνα, με το...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: business
    Palo presentation