πριν από  17 ώρες 27 λεπτά

Oneman.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στο Μέτσοβο, το κοντοσούβλι δεν είναι απλά ένα φαγητό, είναι μια παράδοση, μια εμπειρία απόλαυσης που ξεκινά από τα βουνά και φτάνει στο τραπέζι. Μιλάμε για το πιο απλό και συνάμα απολαυστικό πιάτο, το οποίο σε κερδίζει με την αυθεντικότητά του. Κρέας, ζεστό και μαλακό, που έχει ψηθεί αργά και με μεράκι, κομμένο σε μικρές, τρυφερές μπουκιές, που μοιάζουν να λιώνουν στο στόμα. Και όλες αυτές οι μπουκιές απλωμένες στη λαδόκολλα. Ό,τι πιο απλό και συνάμα πιο γευστικό μπορείς να βρεις. Οι πατάτες που το συνοδεύουν, φρεσκοτηγανισμένες και χρυσαφένιες, απλώς ολοκληρώνουν την εικόνα ενός γεύματος που αποπνέει την αυθεντικότητα του τόπου μας. Αυτό το κοντοσούβλι, όμως, δεν είναι ποτέ πλήρες χωρίς την απαραίτητη συντροφιά του ποτού. Και όταν λέμε ποτό στο Μέτσοβο, εννοούμε την παγωμένη μπύρα που έρχεται να αναδείξει τη γεύση του κρέατος. Η ΑΛΦΑ με Θαλασσινό Αλάτι, με την ιδιαίτερη γεύση της και την δροσιά που προσφέρει, είναι η ιδανική επιλογή...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: business

      Palo presentation