πριν από  19 ώρες 6 λεπτά

Voria.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Είναι μόλις 29 χρονών, αλλά κουβαλά στους ώμους του μια παράδοση άνω του ενός αιώνα στον χειροποίητο χαλβά. Τον αγάπησε άλλωστε πολύ, καθώς από μικρός έβλεπε τον πατέρα του να τον ζυμώνει και τον άκουγε να λέει πως η μυστική συνταγή είναι ο "διάλογος" ανάμεσα στο προϊόν κι εκείνον, η φροντίδα για έναν ζωντανό οργανισμό που περίμενε το χάδι του. Image Ο Βασίλης Παπαδόπουλος, τρίτη γενιά στο Χαλβαδοποιείο Ελευθερίου, οικογενειακή επιχείρηση από τη Δράμα γνωστή για τον παραδοσιακό μαστιχάτο χαλβά της, ο οποίος μάλιστα είναι κατοχυρωμένος, αισθάνθηκε από νωρίς πως το ζύμωμα δεν είναι απλώς ένα ανακάτεμα. Έβλεπε δύο ασύμβατα μεταξύ τους υλικά, το ταχίνι και τη γλυκόζη, να ενώνονται και να γίνονται μια μαγική μάζα, που κάθε φορά διεκδικούσε από εκείνον ακόμα περισσότερα. Χρειάστηκαν τρία με τέσσερα χρόνια για να πετύχει το ζύμωμα, μαθαίνοντας την τέχνη από τον πατέρα του Ελευθέριο, ο οποίος με τη σειρά του είχε μάθει τα μυστικά του...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: business
    Palo presentation