πριν από  1 ημέρα 8 ώρες

Oneman.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τα τελευταία 25 χρόνια κατέστησαν σαφές ότι η επιτυχία ενός εστιατορίου δεν εξαρτάται μόνο από το τι βρίσκεται στο πιάτο. Η εμπειρία του φαγητού έχει εξελιχθεί σε ένα πολύπλευρο θέαμα που συνδυάζει τεχνολογία, αισθητική, προσωπικότητες, θεατρικότητα και πολιτιστική ταυτότητα. Κάθε δεκαετία διαμόρφωσε τη δική της τάση - από την άνοδο των celebrity chefs μέχρι τη μοντέρνα σκανδιναβική γαστρονομία, τις κουζίνες-φαντάσματα της πανδημίας και τα plant-based burgers. Στις αρχές των 00s, οι σεφ πέρασαν στη mainstream κουλτούρα μέσω τηλεόρασης και ψηφιακών μέσων. Ο Gordon Ramsay και ο Jose Andres έγιναν brands με παγκόσμια ακτινοβολία, ενώ τα εστιατόρια υιοθέτησαν μια νέα βιομηχανική αισθητική με λάμπες Edison και εμφανή τούβλα που εξαπλώθηκε από το Μπρούκλιν μέχρι την Ευρώπη. Παράλληλα, η μοριακή γαστρονομία προκάλεσε φρενίτιδα, προσφέροντας πειραματικές γεύσεις και θεατρική παρουσίαση πιάτων. Τη δεκαετία του 2010, το ράμεν του David Chang...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: career
    Palo presentation