25 τάσεις στην εστίαση που σημάδεψαν τα τελευταία 25 χρόνια
Τα τελευταία 25 χρόνια κατέστησαν σαφές ότι η επιτυχία ενός εστιατορίου δεν εξαρτάται μόνο από το τι βρίσκεται στο πιάτο. Η εμπειρία του φαγητού έχει εξελιχθεί σε ένα πολύπλευρο θέαμα που συνδυάζει τεχνολογία, αισθητική, προσωπικότητες, θεατρικότητα και πολιτιστική ταυτότητα. Κάθε δεκαετία διαμόρφωσε τη δική της τάση - από την άνοδο των celebrity chefs μέχρι τη μοντέρνα σκανδιναβική γαστρονομία, τις κουζίνες-φαντάσματα της πανδημίας και τα plant-based burgers. Στις αρχές των 00s, οι σεφ πέρασαν στη mainstream κουλτούρα μέσω τηλεόρασης και ψηφιακών μέσων. Ο Gordon Ramsay και ο Jose Andres έγιναν brands με παγκόσμια ακτινοβολία, ενώ τα εστιατόρια υιοθέτησαν μια νέα βιομηχανική αισθητική με λάμπες Edison και εμφανή τούβλα που εξαπλώθηκε από το Μπρούκλιν μέχρι την Ευρώπη. Παράλληλα, η μοριακή γαστρονομία προκάλεσε φρενίτιδα, προσφέροντας πειραματικές γεύσεις και θεατρική παρουσίαση πιάτων. Τη δεκαετία του 2010, το ράμεν του David Chang...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Άνδρας
- career(1)
- Fitness(0)
- fitness(2)
- fun(0)
- Gadgets(5)
- Διασκέδαση(7)
- Καριέρα(0)
- Σεξ(0)
- Σέξι κορίτσια(4)
- Στυλ(0)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.