5 κόλπα που χρησιμοποιούν τα εστιατόρια για να σε κάνουν να ξοδέψεις περισσότερα
Όταν τρώμε έξω, συνήθως ψάχνουμε ένα νόστιμο γεύμα σε μια λογική τιμή. Ωστόσο, πολλά εστιατόρια λειτουργούν με μικρά περιθώρια κέρδους, ειδικά τα τελευταία χρόνια με την αύξηση του κόστους των πρώτων υλών. Για να προσελκύσουν λοιπόν, και να διατηρήσουν τους πελάτες - αλλά και να τους κάνουν να ξοδέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα - οι ιδιοκτήτες εστιατορίων χρησιμοποιούν διάφορες στρατηγικές, από τη δημιουργία συγκεκριμένης ατμόσφαιρας μέχρι τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζουν το μενού τους. Τέτοιες πρακτικές μπορεί να είναι απαραίτητες για την επιβίωσή τους σε έναν ανταγωνιστικό κλάδο όπου μια κακή χρονιά ή ακόμη και μερικοί πεσμένοι μήνες μπορεί να κάνουν μεγάλη διαφορά και να οδηγήσουν μέχρι και στο κλείσιμο ενός εστιατορίου. Παρόλο που αυτές οι πρακτικές δεν είναι απαραίτητα ανέντιμες, μπορεί να περιλαμβάνουν μια λεπτή ψυχολογική χειραγώγηση που έχει σχεδιαστεί για να επηρεάσει την αντίληψή σου, να βελτιώσει την εμπειρία σου...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Άνδρας
- career(2)
- fitness(0)
- Fitness(0)
- fun(0)
- Gadgets(2)
- Διασκέδαση(10)
- Καριέρα(0)
- Σεξ(0)
- Σέξι κορίτσια(3)
- Στυλ(4)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.