πριν από  9 ώρες 18 λεπτά

Oneman.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Όταν τρώμε έξω, συνήθως ψάχνουμε ένα νόστιμο γεύμα σε μια λογική τιμή. Ωστόσο, πολλά εστιατόρια λειτουργούν με μικρά περιθώρια κέρδους, ειδικά τα τελευταία χρόνια με την αύξηση του κόστους των πρώτων υλών. Για να προσελκύσουν λοιπόν, και να διατηρήσουν τους πελάτες - αλλά και να τους κάνουν να ξοδέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα - οι ιδιοκτήτες εστιατορίων χρησιμοποιούν διάφορες στρατηγικές, από τη δημιουργία συγκεκριμένης ατμόσφαιρας μέχρι τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζουν το μενού τους. Τέτοιες πρακτικές μπορεί να είναι απαραίτητες για την επιβίωσή τους σε έναν ανταγωνιστικό κλάδο όπου μια κακή χρονιά ή ακόμη και μερικοί πεσμένοι μήνες μπορεί να κάνουν μεγάλη διαφορά και να οδηγήσουν μέχρι και στο κλείσιμο ενός εστιατορίου. Παρόλο που αυτές οι πρακτικές δεν είναι απαραίτητα ανέντιμες, μπορεί να περιλαμβάνουν μια λεπτή ψυχολογική χειραγώγηση που έχει σχεδιαστεί για να επηρεάσει την αντίληψή σου, να βελτιώσει την εμπειρία σου...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: career
    Palo presentation