πριν από  1 ημέρα 23 ώρες

Oneman.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Με σπουδές στην αρχαιολογία και την κοινωνιολογία κι ακούραστη περιέργεια για την ιστορία του φαγητού, η Μαριάνα Καβρουλάκη (@historygreekfood) έχει χαράξει μια μοναδική πορεία που γεφυρώνει το παρελθόν με το παρόν μέσα από τη γαστρονομία. Ιδρύτρια της Greek Culinary History & Cooking Adventures, δημιουργός του History of Greek Food, εμπνεύστρια του πρώτου Συμποσίου Ελληνικής Γαστρονομίας και συγγραφέας του βραβευμένου βιβλίου Η Γλώσσα της Γεύσης, έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανάδειξη της ελληνικής διατροφικής κληρονομιάς, συνδυάζοντας έρευνα, αφήγηση και τέχνη. Μέσα από σεμινάρια, ιστορικά δείπνα, εικαστικά πρότζεκτ και γαστρονομικά πειράματα, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες που ζωντανεύουν την ιστορία με τρόπο βιωματικό και συγκινητικό. Η συζήτηση μαζί της ήταν πραγματικά απολαυστική - αρκεί να σας αποκαλύψω ότι αφορμή για να ξεκινήσει η δική της περιπέτεια στάθηκε μια σειρά πτολεμαϊκών νομισμάτων. Ποια ιδιότητα - από τις πολλές που...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: career
      Palo presentation