Για τη Μαριάνα Καβρουλάκη, το φαγητό είναι εγγενώς πολιτικό
Με σπουδές στην αρχαιολογία και την κοινωνιολογία κι ακούραστη περιέργεια για την ιστορία του φαγητού, η Μαριάνα Καβρουλάκη (@historygreekfood) έχει χαράξει μια μοναδική πορεία που γεφυρώνει το παρελθόν με το παρόν μέσα από τη γαστρονομία. Ιδρύτρια της Greek Culinary History & Cooking Adventures, δημιουργός του History of Greek Food, εμπνεύστρια του πρώτου Συμποσίου Ελληνικής Γαστρονομίας και συγγραφέας του βραβευμένου βιβλίου Η Γλώσσα της Γεύσης, έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανάδειξη της ελληνικής διατροφικής κληρονομιάς, συνδυάζοντας έρευνα, αφήγηση και τέχνη. Μέσα από σεμινάρια, ιστορικά δείπνα, εικαστικά πρότζεκτ και γαστρονομικά πειράματα, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες που ζωντανεύουν την ιστορία με τρόπο βιωματικό και συγκινητικό. Η συζήτηση μαζί της ήταν πραγματικά απολαυστική - αρκεί να σας αποκαλύψω ότι αφορμή για να ξεκινήσει η δική της περιπέτεια στάθηκε μια σειρά πτολεμαϊκών νομισμάτων. Ποια ιδιότητα - από τις πολλές που...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Άνδρας
- career(1)
- fitness(0)
- Fitness(0)
- fun(0)
- Gadgets(2)
- Διασκέδαση(11)
- Καριέρα(0)
- Σεξ(0)
- Σέξι κορίτσια(2)
- Στυλ(3)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.