Τα cocktails έχουν μπει πλέον στην εποχή του τυριού
Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, το γάλα, το γιαούρτι και άλλα γαλακτοκομικά αποτελούν συστατικά σε πεντανόστιμα cocktails της Αθήνας. Ένα από τα πιο νόστιμα cocktail που δοκίμασα τη χρονιά που πέρασε ήταν το YOSO-GAI με κατσικίσιο τυρί μέσα στα συστατικά του, από τη λίστα που επιμελήθηκαν οι Δημήτρης Καραπάνος και Βασίλης Σγουρομάλλης στο Bungalow 7 στα Αστέρια Γλυφάδας. Την τελευταία δεκαετία, τα cocktails έχουν στραφεί προς τη μαγειρική. Υπάρχουν καπνιστά ποτά, ποτά με λιπαρά και κοκτέιλ στα οποία κυριαρχούν τα λαχανικά. Όταν πρόκειται όμως για ζυμώσεις που περιλαμβάνουν τυρί και αλκοόλ, οι Γάλλοι φαίνεται να τα πηγαίνουν εξαιρετικά καλά. "Ξεκίνησε όταν δημιουργούσα ιδανικούς συνδυασμούς μεταξύ κλασικών γαλλικών τυριών και αποσταγμάτων φρούτων", λέει στο Inside Hook ο Bernard Baud, πρόεδρος του Distillerie Massenez στην Αλσατία της Γαλλίας. unsplash "Συνεργάστηκα με τον Xavier Thuret, έναν ταλαντούχο fromagerie. Δημιουργήσαμε έναν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Άνδρας
- career(2)
- fitness(4)
- Fitness(0)
- fun(0)
- Gadgets(0)
- Διασκέδαση(8)
- Καριέρα(0)
- Σεξ(2)
- Σέξι κορίτσια(1)
- Στυλ(4)




Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.