Ρόδι: Θερμίδες και θρεπτικά συστατικά - Τα οφέλη για την υγεία
Newsroom | email: [email protected] Το ρόδι έχει κερδίσει επάξια τον χαρακτηρισμό της υπερτροφής, αφού μας προσφέρει πολύτιμα διατροφικά οφέλη. Αλλά οι σπόροι ή ο χυμός από ρόδι συνοδεύεται και από κάποιες παρενέργειες τις οποίες λίγοι γνωρίζουν. Τα ρόδια ανήκουν στην οικογένεια των μούρων. Το κόκκινο χρώμα που έχει το ρόδι προέρχεται από φυτικές χρωστικές (πολυφαινόλες) που βρίσκονται σε πολλά φυτικά τρόφιμα και λειτουργούν ως αντιοξειδωτικά στο σώμα, ενώ βοηθούν στην καταπολέμηση της φλεγμονής και της γήρανσης. Όταν ανοίγετε ένα ρόδι, βρίσκετε μια αφθονία μικρών κόκκινων, στρογγυλών καρπών που έχουν γλυκιά αλλά και λίγο ξινή γεύση. Μέσα σε κάθε καρπό υπάρχει ένας μικρός σπόρος. Μπορείτε να τρώτε τους κόκκινους αυτούς καρπούς ολόκληρους, ή να πίνετε τον χυμό τους. Αλλά μην τρώτε τις λευκές περιοχές του ροδιού, που ονομάζονται μεμβράνες, γύρω από τους καρπούς. Ρόδι: Θερμίδες και θρεπτικά συστατικά Οι καρποί του ροδιού είναι γεμάτοι με...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Αυτοκίνητο 
- environment(2)
- exhibitions(0)
- leasing(0)
- market(0)
- Moto(7)
- Test Drive(1)
- Ελλάδα(0)
- Νέα μοντέλα(0)
- Περιβάλλον(0)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.