πριν από  5 ώρες 18 λεπτά

Halkidikifocus.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ σήμερα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, στο πλαίσιο της διατοπικής συνεργασίας "Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές ΙΙ - Ελληνικός Γαστρονομικός Πολιτισμός" (Υπομέτρο 19.3, CLLD/LEADER ΠΑΑ 2014-2020). Στο σεμινάριο - workshop παρευρέθηκαν παραγωγοί κατσικίσιου τυριού Χαλκιδικής και άλλων τοπικών προϊόντων καθώς και επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης και του τουρισμού, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία το κατσικίσιο τυρί, όπως αυτά έχουν προκύψει από έρευνες που έχουν αναπτυχθεί σε εκπαιδευτικούς και επιστημονικούς φορείς και εκπαιδεύτηκαν στη διασύνδεση της γνώσης και της έρευνας που αναπτύσσεται σε εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς φορείς, της παραγωγής κατσικίσιου τυριού που αποτελεί τοπικό προϊόν αγροδιατροφής της Χαλκιδικής και της γαστρονομίας/εστίασης σε όλη την αλυσίδα παραγωγής "από την γη στο πιάτο"...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Αυτοκίνητο
    Palo presentation