Χαλκιδική: Κτηνοτρόφοι και επαγγελματίες της εστίασης ενημερώθηκαν για τα οφέλη του κατσικίσιου τυριού
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ σήμερα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, στο πλαίσιο της διατοπικής συνεργασίας "Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές ΙΙ - Ελληνικός Γαστρονομικός Πολιτισμός" (Υπομέτρο 19.3, CLLD/LEADER ΠΑΑ 2014-2020). Στο σεμινάριο - workshop παρευρέθηκαν παραγωγοί κατσικίσιου τυριού Χαλκιδικής και άλλων τοπικών προϊόντων καθώς και επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης και του τουρισμού, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία το κατσικίσιο τυρί, όπως αυτά έχουν προκύψει από έρευνες που έχουν αναπτυχθεί σε εκπαιδευτικούς και επιστημονικούς φορείς και εκπαιδεύτηκαν στη διασύνδεση της γνώσης και της έρευνας που αναπτύσσεται σε εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς φορείς, της παραγωγής κατσικίσιου τυριού που αποτελεί τοπικό προϊόν αγροδιατροφής της Χαλκιδικής και της γαστρονομίας/εστίασης σε όλη την αλυσίδα παραγωγής "από την γη στο πιάτο"...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Αυτοκίνητο 
- environment(1)
- exhibitions(0)
- leasing(0)
- market(0)
- Moto(3)
- Test Drive(0)
- Ελλάδα(0)
- Νέα μοντέλα(0)
- Περιβάλλον(0)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.