Εκπαιδευτικά σεμινάρια για επαγγελματίες σεφ από την ΕΛΟΠΥ σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ
Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) συμμετέχει σε μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων για επαγγελματίες εστίασης που πραγματοποιεί το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) με βασικό σκοπό την πλήρη ενημέρωση τους σχετικά με τα φρέσκα ελληνικά ψάρια εκτροφής, την ανάδειξη της σταθερής ποιότητας τους και τις σύγχρονες εφαρμογές τους στη μαγειρική. Μια πρωτοβουλία, η οποία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση των ελληνικών ψαριών που παράγουν τα Μέλη της ΕΛΟΠΥ αλλά και μία σύμπραξη ανάμεσα στους δύο βασικούς φορείς, οι οποίοι εκπροσωπούν την ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια και τον τουρισμό, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι οι δύο κλάδοι συνυπάρχουν αρμονικά. Κατά τη διάρκεια του 1ου διήμερου εκπαιδευτικού προγράμματος "Fin to Gill - Αξιοποιώντας ολόκληρο το ψάρι", 50 επαγγελματίες σεφ από όλη τη χώρα, είχαν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τεχνικές ορθής αξιοποίησης των ψαριών και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) συμμετέχει σε μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων για επαγγελματίες εστίασης που πραγματοποιεί το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) με βασικό σκοπό την πλήρη ενημέρωση τους σχετικά με τα φρέσκα ελληνικά ψάρια εκτροφής, την ανάδειξη της σταθερής ποιότητας τους και τις σύγχρονες...
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(32)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(44)
- Θεσσαλία(303)
- Θεσσαλονίκη(42)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(191)
- Μακεδoνία(37)
- Πελοπόννησος(74)
- Στερεά Ελλάδα(136)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.