πριν από  1 ημέρα 6 ώρες

Lamiareport

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) συμμετέχει σε μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων για επαγγελματίες εστίασης που πραγματοποιεί το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) με βασικό σκοπό την πλήρη ενημέρωση τους σχετικά με τα φρέσκα ελληνικά ψάρια εκτροφής, την ανάδειξη της σταθερής ποιότητας τους και τις σύγχρονες εφαρμογές τους στη μαγειρική. Μια πρωτοβουλία, η οποία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση των ελληνικών ψαριών που παράγουν τα Μέλη της ΕΛΟΠΥ αλλά και μία σύμπραξη ανάμεσα στους δύο βασικούς φορείς, οι οποίοι εκπροσωπούν την ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια και τον τουρισμό, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι οι δύο κλάδοι συνυπάρχουν αρμονικά. Κατά τη διάρκεια του 1ου διήμερου εκπαιδευτικού προγράμματος "Fin to Gill - Αξιοποιώντας ολόκληρο το ψάρι", 50 επαγγελματίες σεφ από όλη τη χώρα, είχαν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τεχνικές ορθής αξιοποίησης των ψαριών και...

πριν από  1 ημέρα 6 ώρες

Tvstar.gr

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) συμμετέχει σε μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων για επαγγελματίες εστίασης που πραγματοποιεί το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) με βασικό σκοπό την πλήρη ενημέρωση τους σχετικά με τα φρέσκα ελληνικά ψάρια εκτροφής, την ανάδειξη της σταθερής ποιότητας τους και τις σύγχρονες...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Στερεά Ελλάδα
    Palo presentation