4 τρόποι να ξαναζεστάνετε τα ζυμαρικά χωρίς να χάσουν τη γεύση τους
Όταν θέλουμε να ξαναζεστάνουμε ζυμαρικά από την προηγούμενη μέρα, είναι σημαντικό να το κάνουμε σωστά, ώστε να μην γίνουν στεγνά ή κολλήσουν. Ο καλύτερος τρόπος είναι να τα ζεστάνουμε με λίγο νερό ή σάλτσα, για να κρατήσουν την υγρασία τους, όμως δεν είναι ο μοναδικός. Τo tip της μαμάς: Τι δεν πρέπει να κάνετε όταν μαγειρεύετε ζυμαρικά Οι καλύτεροι τρόποι να ξαναζεστάνετε ζυμαρικάΒράστε τα Αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο αν έχετε αποθηκεύσει τα ζυμαρικά και τη σάλτσα ξεχωριστά στο ψυγείο.Όταν έρθει η ώρα να τα ξαναζεστάνετε, βράστε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Βάλτε τα κρύα ζυμαρικά σας μέσα σε ένα μεταλλικό σουρωτήρι και βυθίστε το προσεκτικά μέσα στην κατσαρόλα για 30 έως 60 δευτερόλεπτα. Όταν ζεσταθούν (χωρίς να γίνουν λαστιχωτά), στραγγίξτε και προσθέστε τη σάλτσα της επιλογής σας. Αν δεν έχετε σουρωτήρι, μπορείτε να βράσετε το νερό, να απομακρύνετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και να ρίξετε τα ζυμαρικά απευθείας για περίπου ένα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.