8 τροφές που καλό είναι να τρώτε περισσότερο μετά τα 40, σύμφωνα με διαιτολόγους
Μετά τα 40, ο οργανισμός αρχίζει να αλλάζει: ο μεταβολισμός γίνεται πιο αργός, η απώλεια μυϊκής μάζας είναι πιο εύκολη, ενώ αυξάνεται ο κίνδυνος για χρόνιες παθήσεις όπως η καρδιοπάθεια, ο διαβήτης και η οστεοπόρωση. Σε αυτή τη φάση, η διατροφή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αφού μπορεί να λειτουργήσει ως "ασπίδα" προστασίας για την υγεία. Οι διαιτολόγοι συμφωνούν ότι δεν χρειάζεται να γίνουν δραματικές αλλαγές. Mε στοχευμένες επιλογές τροφών μπορείτε να ενισχύσετε την ενέργεια, τον εγκέφαλο, τα οστά και την καρδιά μας. Διατροφολόγος αποκαλύπτει: 6 τρόποι για να προσθέσεις τις φυτικές ίνες στη διατροφή σου Ακολουθούν οκτώ τροφές που αξίζει να μπουν πιο συστηματικά στο πιάτο σας μετά τα 40.1. Ελαιόλαδο Αν χρησιμοποιείτε ήδη ελαιόλαδο στην καθημερινή σας μαγειρική, έχετε κάνει ένα μεγάλο βήμα για καλή υγεία μετά τα 40. Πολλά από τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής συνδέονται με το ελαιόλαδο, το οποίο έχει πιο υγιεινό προφίλ λιπαρών σε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.