πριν από  5 ώρες 42 λεπτά

Mothersblog.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η κατάψυξη είναι μια αρχαία μέθοδος συντήρησης τροφίμων που χρησιμοποιείται για πάνω από 3.000 χρόνια. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να αυξηθεί η διάρκεια ζωής των τροφίμων, να μειωθεί η σπατάλη και να εξοικονομηθούν χρήματα. Το τυρί παραμένει φρέσκο όταν αποθηκεύεται με ένα πράγμα - Δεν θα μουχλιάσει ή θα μπαγιατέψειΠώς η κατάψυξη και η απόψυξη επηρεάζει το τυρί Είναι το τυρί από τα τρόφιμα που μπορούν να καταψυχθούν; Προφανώς κι είναι καλύτερο όταν καταναλώνεται φρέσκο για να μεγιστοποιηθεί η γεύση και η υφή του, αλλά μερικές φορές δεν είναι εφικτό να καταναλωθεί μεγάλη ποσότητα πριν την ημερομηνία λήξης. Τα τυριά με υψηλότερη περιεκτικότητα σε νερό παγώνουν σε υψηλότερες θερμοκρασίες από εκείνα με λιγότερο νερό. Για παράδειγμα, το κότατζ παγώνει στους -1,2℃, ενώ το τσένταρ στους -12,9℃. Αν και η κατάψυξη δεν καταστρέφει τα θρεπτικά συστατικά του τυριού, επηρεάζει την υφή και την ποιότητά του. Όταν το τυρί καταψύχεται...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Παιδί
    Palo presentation