πριν από  1 ημέρα 14 ώρες

Mothersblog.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η εγκυμοσύνη φέρνει μαζί της πολλές ερωτήσεις για τη διατροφή . Ένα από τα πιο συχνά ερωτήματα είναι αν μπορείς να τρως τόνο, είτε φρέσκο, είτε κονσέρβα, είτε σούσι. Η απάντηση είναι... ναι, αλλά με προσοχή! Ο κύριος λόγος ανησυχίας είναι ο υδράργυρος που περιέχει ο τόνος, ο οποίος μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη του μωρού σου αν καταναλωθεί σε μεγάλη ποσότητα. Κονσέρβα ή φρέσκος; Η κατανάλωση κονσερβοποιημένου τόνου κατά την εγκυμοσύνη θεωρείται ασφαλής, αρκεί να επιλέγεις τις ποικιλίες με χαμηλό υδράργυρο. Ο light τόνος κονσέρβας είναι η καλύτερη επιλογή, ενώ ο λευκός τόνος έχει υψηλότερα επίπεδα υδραργύρου και πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το φρέσκο ή ωμό ψάρι, όπως το σούσι , συνήθως έχει υψηλότερα επίπεδα υδραργύρου και ενέχει κίνδυνο λιστέριας, επομένως είναι καλύτερο να αποφεύγεται. Φαγητό απ' έξω στην εγκυμοσύνη; 10 υγιεινά tips για να φας χωρίς ενοχέςΠόσο τόνο μπορείς να τρως; Σύμφωνα με το Αμερικανικό Κολλέγιο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Παιδί
    Palo presentation