Όχι βραστό: Για να γίνει νόστιμο το καλαμπόκι, το μυστικό ψησίματος είναι στη φλούδα
Δοκιμάσαμε όλους τους τρόπους για να μαγειρέψεις το καλαμπόκι και ένας είναι ο καλύτερος. Το ψητό καλαμπόκι είναι αναμφίβολα ένας γευστικός "πειρασμός" στον οποίο δεν μπορούμε εύκολα να αντισταθούμε. Η γλυκιά, υπέροχη γεύση σε συνδυασμό με την τραγανότητά του, το καθιστούν ένα υγιεινό σνακ το οποίο μπορούμε εύκολα να προσθέσουμε στο διατροφολόγιό μας. Παρέχει πληθώρα πολύτιμων θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό, όπως η βιταμίνη Α, η βιταμίνη C, ο φώσφορος και το μαγνήσιο. Ένα μέτριο καλαμπόκι θα σου χαρίσει περίπου 280 θερμίδες, αν το κάνεις ψητό στο φούρνο ή στο grill. Θέλεις ένα νόστιμο και γρήγορο μεσημεριανό γεύμα; 3 συνταγές που απαιτούν μόλις 5 λεπτά Είναι ιδιαίτερα οικονομικό αφού 3 καλαμπόκια στοιχίζουν περίπου 4 ευρώ και μπορείς να τα βρεις σε όλα τα σούπερ μάρκετ. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι μαγειρέματος όπως: ψητό στο φούρνο, βραστό με βούτυρο, ψητό στα μικροκύματα, βραστό σε αλατισμένο νερό, ψητό σε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.