Τι γάλα να πίνω στην εγκυμοσύνη;
Το γάλα αποτελεί βασική πηγή ασβεστίου, πρωτείνης και βιταμίνης D, θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για την υγιή ανάπτυξη των οστών και των ιστών του μωρού. Συμβάλλει στη διαμόρφωση της μήτρας, του πλακούντα και της αιμάτωσης, ενώ βοηθά στην πρόληψη επιπλοκών όπως το χαμηλό βάρος γέννησης και η ραχίτιδα. Ένα έως δύο ποτήρια γάλα την ημέρα ενισχύουν τη διατροφή της εγκύου και υποστηρίζουν την ομαλή πορεία της κύησης. Γάλα αμυγδάλου: Πώς ωφελεί την έγκυο και το έμβρυο;Ποιο γάλα είναι καλύτερο; Οι περισσότεροι ειδικοί συνιστούν το αγελαδινό ως το πιο υγιεινό γάλα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Έχει το καλύτερο διατροφικό προφίλ, με μια ευρεία ποικιλία βιταμινών και μετάλλων που χρειάζεστε, όπως το ασβέστιο και η βιταμίνη D. Ωστόσο, αν αποφεύγετε τα γαλακτοκομικά λόγω δυσανεξίας ή προσωπικής προτίμησης, τα φυτικά εναλλακτικά γάλατα μπορεί να είναι επίσης κατάλληλα. Ας δούμε τι πρέπει να γνωρίζετε σύμφωνα με το babycenter.com:Αγελαδινό...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.