Αυτό είναι το υποτιμημένο λαχανικό που βελτιώνει την υγεία του εντέρου
Newsroom | email: [email protected] Τα γογγύλια είναι λαχανικά νόστιμα- ελαφρώς γλυκά τα οποία βελτιώνουν θεαματικά το πεπτικό μας σύστημα. "Μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερα καλή φήμη, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ θρεπτικά", λέει στη βρετανική Telegraph η Rebecca McManamon, διαιτολόγος και εκπρόσωπος της Βρετανικής Ένωσης Διαιτολόγων. "Μπορούν να καταναλωθούν από όλη την οικογένεια και είναι σχετικά χαμηλά σε θερμίδες και υδατάνθρακες, ενώ παρέχουν επίσης φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά". Λαχανικά με πολλά οφέλη για την υγεία μας Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να τρώμε περισσότερα γογγύλια: Κάνουν καλό στο έντερο Τα κίτρινα γογγύλια είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών, λέει ο Scott Baptie, διατροφολόγος, και δημιουργός συνταγών. Μια μερίδα 80 γρ. προσφέρει 1,5 γρ. από τα 30 γρ. που πρέπει να λαμβάνουμε κάθε μέρα, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την πέψη και να αυξήσουν την ποικιλομορφία των μικροβίων που ζουν στο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(632)
- politismos(40)
- Βιβλία(53)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(42)
- Κινηματογράφος(70)
- Μουσική(32)
- Παράξενα(52)
- Τέχνη(13)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.