πριν από  6 ώρες 18 λεπτά

Pronews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom | email: [email protected] Τα γογγύλια είναι λαχανικά νόστιμα- ελαφρώς γλυκά τα οποία βελτιώνουν θεαματικά το πεπτικό μας σύστημα. "Μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερα καλή φήμη, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ θρεπτικά", λέει στη βρετανική Telegraph η Rebecca McManamon, διαιτολόγος και εκπρόσωπος της Βρετανικής Ένωσης Διαιτολόγων. "Μπορούν να καταναλωθούν από όλη την οικογένεια και είναι σχετικά χαμηλά σε θερμίδες και υδατάνθρακες, ενώ παρέχουν επίσης φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά". Λαχανικά με πολλά οφέλη για την υγεία μας Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να τρώμε περισσότερα γογγύλια: Κάνουν καλό στο έντερο Τα κίτρινα γογγύλια είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών, λέει ο Scott Baptie, διατροφολόγος, και δημιουργός συνταγών. Μια μερίδα 80 γρ. προσφέρει 1,5 γρ. από τα 30 γρ. που πρέπει να λαμβάνουμε κάθε μέρα, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την πέψη και να αυξήσουν την ποικιλομορφία των μικροβίων που ζουν στο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κινηματογράφος
    Palo presentation