Κεφίρ: Αυτά είναι τα οφέλη που έχει για την υγεία μας
Newsroom | email: [email protected] Το κεφίρ αποτελεί ένα υγιεινό ρόφημα που είναι πλούσιο σε προβιοτικά και θρεπτικά συστατικά. Προέρχεται από τη ζύμωση (αγελαδινού ή κατσικίσιου) γάλακτος με κόκκους κεφίρ, οι οποίοι περιέχουν μια ποικιλία από βακτήρια και ζυμομύκητες. Το ρόφημα με την ξινή γεύση, έχει καταγωγή από την περιοχή του Καυκάσου και συμβάλλει κατ' εξοχήν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και στην συνολική ευεξία. Παρακάτω, ακολουθούν πέντε οφέλη που προσφέρει το κεφίρ στον οργανισμό μας. Υποστηρίζει την υγεία του εντέρου Το κεφίρ είναι πλούσιο σε προβιοτικά, δηλαδή σε "καλά" βακτήρια που υποστηρίζουν την υγεία του εντέρου (μικροβίωμα). Γι' αυτό το λόγο, η τακτική κατανάλωση κεφίρ μπορεί να μειώσει τα δυσάρεστα συμπτώματα από το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου, του φουσκώματος και της δυσκοιλιότητας. Επίσης, το κεφίρ βελτιώνει την πέψη, συμβάλλοντας στην καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τις...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(670)
- politismos(34)
- Βιβλία(53)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(54)
- Κινηματογράφος(100)
- Μουσική(58)
- Παράξενα(61)
- Τέχνη(29)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.