πριν από  1 ώρα 10 λεπτά

Pronews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom | email: [email protected] Το κεφίρ αποτελεί ένα υγιεινό ρόφημα που είναι πλούσιο σε προβιοτικά και θρεπτικά συστατικά. Προέρχεται από τη ζύμωση (αγελαδινού ή κατσικίσιου) γάλακτος με κόκκους κεφίρ, οι οποίοι περιέχουν μια ποικιλία από βακτήρια και ζυμομύκητες. Το ρόφημα με την ξινή γεύση, έχει καταγωγή από την περιοχή του Καυκάσου και συμβάλλει κατ' εξοχήν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και στην συνολική ευεξία. Παρακάτω, ακολουθούν πέντε οφέλη που προσφέρει το κεφίρ στον οργανισμό μας. Υποστηρίζει την υγεία του εντέρου Το κεφίρ είναι πλούσιο σε προβιοτικά, δηλαδή σε "καλά" βακτήρια που υποστηρίζουν την υγεία του εντέρου (μικροβίωμα). Γι' αυτό το λόγο, η τακτική κατανάλωση κεφίρ μπορεί να μειώσει τα δυσάρεστα συμπτώματα από το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου, του φουσκώματος και της δυσκοιλιότητας. Επίσης, το κεφίρ βελτιώνει την πέψη, συμβάλλοντας στην καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τις...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κινηματογράφος
    Palo presentation