πριν από  21 ώρες 33 λεπτά

Pronews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Θεόφραστος Ανδρεόπουλος | email: [email protected] Δεν μας επιφυλάσσεται ένα καλό διατροφικό μέλλον καθώς υπάρχει ένας αρρωστημένος σχεδιασμός οι άνθρωποι να τρέφονται με τρόφιμα που παρασκευάζονται από απόβλητα, ενώ οι σούπες με πικραλίδα, τα noodles με φύκια και τα κεφτεδάκια που έχουν προκύψει από τρισδιάστατη εκτύπωση είναι πολύ πιθανό ότι θα τοποθετούνται υποχρεωτικά στα πιάτα μας. Η "μελλοντολόγος" Δρ. Μόργκαν Γκέι με ειδική ενασχόληση με την μαγειρική, μαζί με τον κλιματολόγο Δρ. Τζόζεφ Πουρ, παρουσίασαν μια μελέτη που δείχνει πώς θα αλλάξει η διατροφή μας έως το 2050, η οποία φυσικά στηρίζεται στο γνωστό παραμύθι της κλιματικής αλλαγής. Για να είμαστε ακριβείς η κλιματική αλλαγή υπήρχε πάντοτε διότι απλούστατα ο πλανήτης ποτέ δεν είχε σταθερό κλίμα εξ'ορισμού. Αυτό που όμως προσπαθούν να μας πείσουν είναι ότι η κλιματική αλλαγή οφείλεται στην ανθρώπινη δραστηριότητα, με λίγα λόγια κακώς υπάρχουμε και ζούμε. Πρόκειται για ένα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κινηματογράφος
    Palo presentation