πριν από  8 ώρες 24 λεπτά

Pronews.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom | email: [email protected] Αρκετοί είναι οι άνθρωποι που συχνά αισθάνονται τα πρώτα σημάδια ενός πονοκεφάλου μετά την κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών. Σε αυτές περιλαμβάνονται τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη ή επεξεργασμένους υδατάνθρακες, όπως κέικ με σοκολάτα ή μακαρόνια. Σε αντίθεση με τους πιο συνηθισμένους πονοκεφάλους, που οφείλονται σε ένταση και τους οποίους οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν κατά καιρούς, οι ημικρανίες -οι οποίες επηρεάζουν τριπλάσιο ποσοστό γυναικών απ' ότι ανδρών- είναι πολύ πιο εξουθενωτικές, σύμφωνα με την Δρα Ράσμι Χάλκερ Σινγχ, αναπληρώτρια καθηγήτρια Νευρολογίας και ειδική στην αντιμετώπιση πονοκεφάλων στην κλινική Mayo στο Scottsdale της Αριζόνα. Σε ανασκόπηση μελετών που δημοσιεύθηκε το 2018, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι σχεδόν το 30% των ασθενών ανέφεραν ότι οι πονοκέφαλοί τους οφείλονταν σε ορισμένα τρόφιμα ή διατροφικές συνήθειες. Όμως, πρόσφατη έρευνα του καθηγητή...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Κινηματογράφος
    Palo presentation