Επιχειρησιακό Σχέδιο για την ανάδειξη του Κρητικού Διατροφικού Πολιτισμού
Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης, ανακοινώθηκε η δημιουργία Επιχειρησιακού Σχεδίου για τον Κρητικό Διατροφικό Πολιτισμό, μια στρατηγική πρωτοβουλία της Περιφέρειας με αφορμή την ανακήρυξη της Κρήτης ως Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας για το 2026. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση "το σχέδιο εκπονείται με ευθύνη, συντονισμό και επιμέλεια του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης, και στοχεύει στην ανάδειξη του Κρητικού Διατροφικού Πολιτισμού ως αναπόσπαστου στοιχείου της πολιτιστικής ταυτότητας του νησιού, αλλά και ως καταλύτη για την ανάπτυξη, τη βιωσιμότητα και την κοινωνική συνοχή. Η διαβούλευση σε ομάδες εργασίας ξεκίνησε σήμερα και δόθηκαν στη δημοσιότητα οι θεματικοί άξονες του σχεδίου. Το Επιχειρησιακό Σχέδιο δομείται σε πέντε θεματικούς άξονες: 1. Διατροφική Ταυτότητα και Πολιτιστική Κληρονομιά 2. Εκπαίδευση και Διάχυση Γνώσης για τον Κρητικό Διατροφικό...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(32)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(47)
- Θεσσαλία(229)
- Θεσσαλονίκη(21)
- Θράκη(2)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(131)
- Μακεδoνία(49)
- Πελοπόννησος(86)
- Στερεά Ελλάδα(45)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.