πριν από  13 ώρες 17 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 08.06.2025 • 22:19 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ο Ιούνιος μπήκε δυναμικά. Η θερμοκρασία έπιασε τριαντάρια και ανεβαίνει. Οπότε το πλάνο έχει θάλασσα. Είτε ετοιμάζεστε για τις πρώτες βουτιές και ψάχνετε πού θα φάτε μετά, είτε θέλετε απλά να τσουγκρίσετε ουζάκια με την παρέα όσο ενώ σας φυσάει το θαλασσινό αεράκι, έχουμε ιδέες. Κάντε λίγη υπομονή μέχρι το Σαββατοκύριακο και μέχρι τότε φανταστείτε ζουμερά μπαρμπούνια στο τηγάνι και γαρίδες σαγανάκι, καλαμαράκια και μύδια αχνιστά, θαλασσινές μακαρονάδες και ψάρια στη σχάρα με θέα το νερό.Ακρογιάλι: για φρέσκο ψάρι μετά τις βουτιές στο Ζούμπερι Φωτογραφίες: Χριστίνα Γεωργιάδου Η ταβέρνα που μετρά πάνω από 100 χρόνια ζωής είναι ταμάμ επιλογή για μετά μπάνιο. Πάνω σε ελαφρά υπερυψωμένο βραχάκι και με τη διπλή παραλία του Ζούμπερι εκατέρωθεν σερβίρει παστουρμά ψαριού (μια ντελικατέτσα που σηκώνει τσίπουρο ή ούζο και που θα συναντήσετε σε πολλές ταβέρνες της Ανατολικής Αττικής), μαρινάτο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation