Abra Ovata: Fusion γαστρονομία στη Λίμνη Βουλιαγμένης
Μια επίσκεψη στο Abra Ovata αρκεί για να σε κερδίσει με την πρώτη ματιά - και κουταλιά. Το εστιατόριο στη Λίμνη Βουλιαγμένης σε υποδέχεται με έναν διακριτικό αέρα κοσμοπολίτικης ηρεμίας. Ένα όμορφο μεσημέρι Παρασκευής λοιπόν, καθίσαμε στο εστιατόριο του επάνω επιπέδου, καλεσμένοι του σεφ, έχοντας συντροφιά τα γαλήνια νερά της λίμνης, τα οποία συμπληρώνουν αβίαστα τη minimal, "υδάτινη" αισθητική του χώρου. Το μενού, επιμελημένο από τον σεφ John Skotidas, έχει σαφείς επιρροές από Ασία και Λατινική Αμερική, χωρίς να χάνει την ελληνική του βάση. Ο νεαρός σεφ τολμά, και σε αρκετές περιπτώσεις πετυχαίνει να συνδυάσει τις επιρροές του σε πιάτα ιδιαίτερα και γευτικά.View this post on Instagram A post shared by abraOvata (@abraovata) Η εμπειρία ξεκινά με ψημένο προζυμένιο ψωμί και συνοδευτικές αλοιφές (ταραμοσαλάτα, τυροκαυτερή με πιπεριά κ.α.) - απλό, αλλά φροντισμένο άνοιγμα. Από τα πρώτα πιάτα, η καπνιστή μελιτζάνα με ελληνικό γιαούρτι και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(701)
- politismos(47)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(2)
- Θέατρο & Χορός(67)
- Κινηματογράφος(89)
- Μουσική(67)
- Παράξενα(57)
- Τέχνη(31)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.