πριν από  15 ώρες 5 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 22.05.2025 • 21:19 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Είναι μπουκιά και δροσιά. Ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Ήπιο σε γεύση, τραγανό, εξαιρετικά ενυδατικό (είναι 95% νερό), το αγγούρι συμμετέχει σε πολλές σαλάτες. Σ' αυτές που έχουμε εδώ όμως είναι το κυρίως θέμα· ο πρωταγωνιστής. Το αξίζει άλλωστε! Για ποικιλία στην όψη και στην υφή το κόβουμε με διάφορους τρόπους: "σπαγκέτι", λεπτές φέτες-φλούδες, φέτες λοξές, μισοφέγγαρα, ακανόνιστα κομμάτια. Και το συνδυάζουμε με πολλών λογιών σαλατικά, λαχανικά και όσπρια, με αλίπαστα, για λίγη ένταση παραπάνω, με καλοκαιρινά φρούτα, για έξτρα άρωμα, και με απλές ή πιο ιδιαίτερες σάλτσες. Μια σάλτσα γιαουρτιού με μυρωδικά, μια σάλτσα σουσαμιού, ένα ασυνήθιστο λαδολέμονο με ανθόνερο... Έξι διαφορετικές συνταγές για αγγουροσαλάτα μας έδωσε η Νένα Ισμυρνόγλου. Αξίζει να τις δοκιμάσετε όλες: από την απλή με τα ντοματίνια, τις ελιές και το μαυροκούκι, που μπορείτε κάλλιστα να συνδυάσετε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation