Αγρια σπαράγγια στη λαδόκολλα με αυγά και φρέσκια ρίγανη
Ιδανικά, ο ύψιστος αυτός μεζές γίνεται είτε με άγρια σπαράγγια είτε με αβρωνιές ή και με τα δύο μαζί. Ακόμη πιο ιδανικά, το πακέτο ψήνεται στα κάρβουνα, σε μέτρια θράκα, αλλά και στον φούρνο γίνεται εξίσου νόστιμος. 20' προετοιμασία, 12' ψήσιμο Σύνολο: 32'Υλικά Μερίδες: 6 2 μάτσα άγρια σπαράγγια (ή απλά, καλλιεργημένα) 6 αυγά 50 ml ελαιόλαδο τα φυλλαράκια από 4-5 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε τα άγρια σπαράγγια στη λαδόκολλα με αυγά και φρέσκια ρίγανη, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.Καθαρίζουμε τα σπαράγγια, αφαιρώντας τις σκληρές άκρες από τα κοτσάνια τους. Αν χρησιμοποιήσουμε καλλιεργημένα, που είναι πιο χοντρά, αφαιρούμε με το πίλερ και τις ίνες από τα κοτσάνια τους.Βάζουμε να βράσει άφθονο αλατισμένο νερό σε μεγάλη κατσαρόλα και μόλις κοχλάσει ρίχνουμε τα σπαράγγια (σε δύο δόσεις, αν δεν χωράνε όλα μαζί).Τα ζεματίζουμε για 3-4 λεπτά, μετρώντας τον χρόνο από τη στιγμή που θα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(703)
- politismos(60)
- Βιβλία(51)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(47)
- Κινηματογράφος(89)
- Μουσική(61)
- Παράξενα(68)
- Τέχνη(25)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.