πριν από  10 ώρες 13 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 12.05.2025 • 11:20 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Υλικά Μερίδες: 4-6 500 γρ. διάφορα άγρια χόρτα, όπως ζοχοί, αγριοράδικα, αγριοκάροτα, μυρώνια, πεντάνευρο, αγριομάρουλο, καυκαλήθρες, φύλλα και άνθη καλέντουλας, φύλλα και άνθη μολόχας, μάραθος, μαϊντανός, δυόσμος ή ό,τι άλλο προτιμάμε, πλυμένα και στεγνωμένα 1 φινόκιο (μαραθόριζα) μέτριου μεγέθους, καθαρισμένο και κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες 1 πορτοκάλι Μέρλιν ή άλλο επιτραπέζιο πορτοκάλι μέτριου μεγέθους, καθαρισμένο και κομμένο σε μέτρια κομμάτιαΓια τη σάλτσα 2 κουτ. σούπας ξίδι λευκό 1/2 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού 1/2 κουτ. γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού 4 κουτ. σούπας χυμός πορτοκαλιού 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδo αλάτι ΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε την αγροτική σαλάτα με άγρια χόρτα, φινόκιο και πορτοκάλι Σε ένα βαζάκι χτυπάμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα μέχρι να ομογενοποιηθούν.Χοντροκόβουμε τα χορταρικά με τα χέρια μας και τα ρίχνουμε σε μια σαλατιέρα.Προσθέτουμε τη μισή ποσότητα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation