πριν από  1 ώρα 21 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μερίδες: 8 1 αυγό 70 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 60 γρ. ηλιέλαιο 100 ml φρέσκο γάλα, πλήρες 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι (20 γρ.) μπέικιν πάουντερ 1 καψάκι βανιλίνη 6 κλημεντίνες, καθαρισμένες και κομμένες εγκάρσια στη μέση (αφαιρούμε τις πολλές μεμβράνες εξωτερικά και από το κέντρο τους, καθώς και τα λιγοστά κουκούτσια, αν υπάρχουν) 20 γρ. βούτυρο αγελάδας ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμαΔιαδικασίαΓια το ανάποδο κέικ στο τηγάνι, με καραμελωμένες κλημεντίνες, ε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ χειρός το αυγό, 50 γρ. από τη ζάχαρη, το ηλιέλαιο και το γάλα μέχρι να αναμειχθούν καλά σε ένα λείο μείγμα.Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη βανιλίνη και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθούν και να σχηματιστεί ένας πυκνός και ομοιογενής χυλός.Σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι διαμέτρου 20 εκ. ζεσταίνουμε την υπόλοιπη ζάχαρη (20 γρ.) και το βούτυρο, χωρίς να τα ανακατέψουμε. Απλώς ανασηκώνουμε μερικές φορές το τηγάνι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation