πριν από  15 ώρες 44 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ιωάννα Φωτιάδη 23.05.2025 • 19:54 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ψωνίζουμε, μαγειρεύουμε, καθαρίζουμε, ασθενούμε, μετακινούμαστε και κάθε μας δραστηριότητα αφήνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Μπορούμε να περιορίσουμε την επιβάρυνση που προκαλούμε στο περιβάλλον με τον τρόπο ζωής μας; Η zero waste κουλτούρα αγγίζει όλο και περισσότερους ανθρώπους, που διαπιστώνουν τις επιπτώσεις της ραγδαίας κλιματικής κρίσης και αποφασίζουν να υιοθετήσουν νέες συνήθειες. Σας παραθέτουμε φορείς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, προσφέροντάς μας τη δυνατότητα να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη - ως άτομα, ως νοικοκυριά ή ως εταιρείες.30 χρόνια, 32.677 τόνοι τροφίμων Η αθρόα σπατάλη τροφίμων αποτελεί μια θλιβερή πραγματικότητα, καθώς από αυτήν προκύπτει το 8-10% των παγκόσμιων εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Η χώρα μας κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών στην απόρριψη φαγητού, η οποία ισοδυναμεί με οικονομικό πλήγμα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation