Αρακάς με αμπελόφυλλα και σπαράγγια
Σε ένα πιάτο όλη η άνοιξη! Τρυφερός αρακάς με αρωματικά αμπελόφυλλα και φίνα σπαράγγια σε ένα απίθανα πλούσιο και γευστικό λαδερό. Συνοδεύουμε με πικάντικη φέτα και ζεστό, προζυμένιο ψωμί. 30' προετοιμασία, 40' μαγείρεμα Σύνολο: 1 ώρα και 10'Υλικά Μερίδες: 4-6 500 γρ. αρακάς 100 γρ. αμπελόφυλλα, φρέσκα και αράντιστα ή από βάζο, καλά ξεπλυμένα και στραγγισμένα, χοντροκομμένα 1 μάτσο σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα διαγώνια σε κομμάτια 2 εκ. 8 φρέσκα κρεμμυδάκια, πλυμένα, καθαρισμένα και λεπτοκομμένα 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 20 γρ. τζίντζερ φρέσκο, ψιλοκομμένο, ή 1 κουτ. γλυκού ξερό σε σκόνη 1 τσίλι πιπεριά, ψιλοκομμένη 400 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας τα φύλλα από 1/2 μάτσο δυόσμο, ολόκληρα και πλυμένα 1/2 μάτσο μάραθος, ψιλοκομμένος 90 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι ξύσμα και χυμός από 1/2 λεμόνι ΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε αρακά με αμπελόφυλλα και σπαράγγια, αρχικά ζεσταίνουμε, σε μια φαρδιά κατσαρόλα, το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(0)
- politismos(0)
- Βιβλία(0)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(0)
- Κινηματογράφος(0)
- Μουσική(0)
- Παράξενα(0)
- Τέχνη(0)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.