πριν από  4 ώρες 41 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Σε ένα πιάτο όλη η άνοιξη! Τρυφερός αρακάς με αρωματικά αμπελόφυλλα και φίνα σπαράγγια σε ένα απίθανα πλούσιο και γευστικό λαδερό. Συνοδεύουμε με πικάντικη φέτα και ζεστό, προζυμένιο ψωμί. 30' προετοιμασία, 40' μαγείρεμα Σύνολο: 1 ώρα και 10'Υλικά Μερίδες: 4-6 500 γρ. αρακάς 100 γρ. αμπελόφυλλα, φρέσκα και αράντιστα ή από βάζο, καλά ξεπλυμένα και στραγγισμένα, χοντροκομμένα 1 μάτσο σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα διαγώνια σε κομμάτια 2 εκ. 8 φρέσκα κρεμμυδάκια, πλυμένα, καθαρισμένα και λεπτοκομμένα 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 20 γρ. τζίντζερ φρέσκο, ψιλοκομμένο, ή 1 κουτ. γλυκού ξερό σε σκόνη 1 τσίλι πιπεριά, ψιλοκομμένη 400 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας τα φύλλα από 1/2 μάτσο δυόσμο, ολόκληρα και πλυμένα 1/2 μάτσο μάραθος, ψιλοκομμένος 90 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι ξύσμα και χυμός από 1/2 λεμόνι ΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε αρακά με αμπελόφυλλα και σπαράγγια, αρχικά ζεσταίνουμε, σε μια φαρδιά κατσαρόλα, το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation