πριν από  6 ώρες 11 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Με τέσσερα-πέντε υλικά μόνο φτιάχνουμε ένα φαγητό αξέχαστης νοστιμιάς. Το αρνάκι παίρνει αρώματα και γεύση από το δεντρολίβανο και το κρασί και σερβίρεται με την πυκνή, κρασάτη σάλτσα του. 30' προετοιμασία, 3 ώρες μαγείρεμα, 1 ώρα αναμονή Σύνολο: 4 ώρες και 30'Υλικά Μερίδες: 6-8 3 κιλά αρνίσιο μπούτι, σε κομμάτια, με το κόκαλο 2 μάτσα φρέσκο δεντρολίβανο 3-4 σκελίδες σκόρδου, κομμένες κατά μήκος στα 4 ή στα 3 αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 300 ml κόκκινο ξηρό κρασί, κατά προτίμηση Ξινόμαυρο 400 ml ζωμός λαχανικών ή νερό 1 κουτ. σούπας μουστάρδα πικάντικη ΔιαδικασίαΓια το αρνάκι με δεντρολίβανο και κόκκινο κρασί, ξεκινάμε και κάνουμε με ένα μαχαιράκι τομές στα αρνίσια κομμάτια και μπήγουμε μέσα τα σκόρδα. Με αυτόν τον τρόπο, το αρνί θα νοστιμίσει σε βάθος, χωρίς το σκόρδο να καεί στο ψήσιμο.Αλατοπιπερώνουμε γενναιόδωρα και το αφήνουμε εκτός ψυγείου για περίπου 1 ώρα, να νοστιμίσει.Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation