Αυγά σακσούκα με πάστα πιπεριάς
Σημειώστε αυτή τη παραλλαγή σακσούκας για το Σαββατοκύριακο. Τα αυγά, μαγειρεμένα μέσα σε μυρωδάτη σάλτσα ντομάτας, σερβιρισμένα με γιαούρτι και μυρωδικά, είναι ιδανικά για ένα πλούσιο brunch. Υλικά Μερίδες: 2 60 ml ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια μέτρια, κομμένα σε φέτες 4 πιπεριές Φλωρίνης, σε μπαστουνάκια 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 2 κουτ. γλυκού κύμινο σε σκόνη 1 κουτ. γλυκού κόλιανδρος σε σκόνη 1 πρέζα κανέλα σε σκόνη 1 κουτ. σούπας πελτές ντομάτας 1 κουτ. γλυκού καυτερή πάπρικα (ή γλυκιά, αν δεν μας αρέσουν τα πικάντικα) 1 πρέζα πιπέρι καγιέν (προαιρετικά) 800 γρ. ντομάτες κονκασέ από κονσέρβα ή ώριμες ντομάτες τριμμένες αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι ελάχιστη ζάχαρη (προαιρετικά) 4-5 αυγά (ή και περισσότερα, αν χωράνε στο τηγάνι μας) 150 γρ. πρόβειο γιαούρτι μαϊντανός ή κόλιανδρος φρέσκος, ψιλοκομμένος ΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε τα αυγά σακσούκα με πάστα πιπεριάς ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο και φαρδύ τηγάνι - ιδανικά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(662)
- politismos(66)
- Βιβλία(55)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(63)
- Κινηματογράφος(66)
- Μουσική(61)
- Παράξενα(76)
- Τέχνη(61)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.