πριν από  2 ημέρες 18 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Σημειώστε αυτή τη παραλλαγή σακσούκας για το Σαββατοκύριακο. Τα αυγά, μαγειρεμένα μέσα σε μυρωδάτη σάλτσα ντομάτας, σερβιρισμένα με γιαούρτι και μυρωδικά, είναι ιδανικά για ένα πλούσιο brunch. Υλικά Μερίδες: 2 60 ml ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια μέτρια, κομμένα σε φέτες 4 πιπεριές Φλωρίνης, σε μπαστουνάκια 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 2 κουτ. γλυκού κύμινο σε σκόνη 1 κουτ. γλυκού κόλιανδρος σε σκόνη 1 πρέζα κανέλα σε σκόνη 1 κουτ. σούπας πελτές ντομάτας 1 κουτ. γλυκού καυτερή πάπρικα (ή γλυκιά, αν δεν μας αρέσουν τα πικάντικα) 1 πρέζα πιπέρι καγιέν (προαιρετικά) 800 γρ. ντομάτες κονκασέ από κονσέρβα ή ώριμες ντομάτες τριμμένες αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι ελάχιστη ζάχαρη (προαιρετικά) 4-5 αυγά (ή και περισσότερα, αν χωράνε στο τηγάνι μας) 150 γρ. πρόβειο γιαούρτι μαϊντανός ή κόλιανδρος φρέσκος, ψιλοκομμένος ΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε τα αυγά σακσούκα με πάστα πιπεριάς ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο και φαρδύ τηγάνι - ιδανικά...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation