πριν από  1 ημέρα 19 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Χριστόφορος Πέσκιας 02.06.2025 • 11:09 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Συνήθως η ανηθάτη αυγοσαλάτα με τη μαγιονέζα γίνεται γέμιση για σάντουιτς, αλλά μπορούμε να τη σερβίρουμε και πάνω σε λεπτές φέτες φρυγανισμένου ψωμιού, ως ορεκτικό ή μεζέ. 10' προετοιμασία, Σύνολο: 10'Υλικά Μερίδες: 4 8 αυγά, βρασμένα σφιχτά και κομμένα σε μικρά κομμάτια ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, σε λεπτές φέτες 75 γρ. σέλερι, σε κυβάκια 1 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος 75 γρ. ραπανάκια, σε κυβάκια 100 γρ. μαγιονέζα έτοιμη ή σπιτική (εναλλακτικά, μπορούμε να βάλουμε 50 γρ. μαγιονέζα και 50 γρ. γιαούρτι) Για το σερβίρισμα 8 φέτες χωριάτικο ψωμί ή λεπτές φέτες φρυγανισμένου ψωμιού φύλλα μαρουλιού πίκλες αγγουριού, σε φέτεςΔιαδικασίαΓια την αυγοσαλάτα, ξεκινάμε βάζοντας σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε απαλά με μια κουτάλα.Αφήνουμε την αυγοσαλάτα να κρυώσει στο ψυγείο για 1-2 ώρες και τη σερβίρουμε.Για να φτιάξουμε σάντουιτς, στρώνουμε σε μία...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation