Αυγοσαλάτα κλασική
Χριστόφορος Πέσκιας 02.06.2025 • 11:09 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Συνήθως η ανηθάτη αυγοσαλάτα με τη μαγιονέζα γίνεται γέμιση για σάντουιτς, αλλά μπορούμε να τη σερβίρουμε και πάνω σε λεπτές φέτες φρυγανισμένου ψωμιού, ως ορεκτικό ή μεζέ. 10' προετοιμασία, Σύνολο: 10'Υλικά Μερίδες: 4 8 αυγά, βρασμένα σφιχτά και κομμένα σε μικρά κομμάτια ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, σε λεπτές φέτες 75 γρ. σέλερι, σε κυβάκια 1 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος 75 γρ. ραπανάκια, σε κυβάκια 100 γρ. μαγιονέζα έτοιμη ή σπιτική (εναλλακτικά, μπορούμε να βάλουμε 50 γρ. μαγιονέζα και 50 γρ. γιαούρτι) Για το σερβίρισμα 8 φέτες χωριάτικο ψωμί ή λεπτές φέτες φρυγανισμένου ψωμιού φύλλα μαρουλιού πίκλες αγγουριού, σε φέτεςΔιαδικασίαΓια την αυγοσαλάτα, ξεκινάμε βάζοντας σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε απαλά με μια κουτάλα.Αφήνουμε την αυγοσαλάτα να κρυώσει στο ψυγείο για 1-2 ώρες και τη σερβίρουμε.Για να φτιάξουμε σάντουιτς, στρώνουμε σε μία...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(684)
- politismos(54)
- Βιβλία(49)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(42)
- Κινηματογράφος(89)
- Μουσική(58)
- Παράξενα(59)
- Τέχνη(19)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.