πριν από  1 ημέρα 21 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στο Ιώδιο θα πετύχετε συχνά πυκνά τη Γεωργιάννα Χιλιαδάκη να περιδιαβαίνει στη σάλα, να παρουσιάζει τα πιάτα, να μιλάει με τον κόσμο. Η καταξιωμένη σεφ είναι με έναν τρόπο η σταρ στο δικό της νόστιμο σόου, που περιλαμβάνει μπόλικες catchy στιγμές − από τo αυγοτάραχο με λευκή σοκολάτα μέχρι τον μπακαλιάρο "σεφταλιά" και τα "γιουβαρλάκια" σφυρίδας. Και στα κλασικά όμως δίνει ρέστα: Απόδειξη, η πυκνή, χυλωμένη ψαρόσουπα με ζωμό από κεφάλια σφυρίδας και πετρόψαρα, ο οποίος συνδυάζεται με έναν ελαφρύ ζωμό λαχανικών που ετοιμάζεται χώρια. Σερβίρεται αχνιστή, σε βαθύ πιάτο, μαζί με έξτρα ψαχνά από τα ψάρια. Λουκιανού 36, Κολωνάκι, Τ/213-02.63.656 Η γίδα στην Ταβέρνα των Φίλων Με γίδα από την Εύβοια ή την Κίμωλο φτιάχνει ο Γιάννης Μούσιος ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα στην Ταβέρνα των Φίλων. Υπομονετικά, ο σεφ τη μαγειρεύει σαν κλασικό κοκκινιστό, με μπόλικο σκορδοκρέμμυδο, μπαχάρι, σπόρους κανέλας (έχουν πιο ντελικάτη γεύση από τα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation