πριν από  21 ώρες 16 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στρογγυλά, με επικάλυψη ζυμαριού από ρυζάλευρο και άχνη και με γέμιση από γλυκιά πάστα anko, από ασιατικά κόκκινα φασόλια azuki. Την πάστα τη βρίσκουμε έτοιμη σε όλα τα καταστήματα με ασιατικά και έθνικ τρόφιμα. Υλικά Κομμάτια: 10 100 γρ. ρυζάλευρο glutinus (όχι την παιδική τροφή - θα το βρούμε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και καταστήματα με ασιατικά τρόφιμα) 50 γρ. ζάχαρη άχνη 180 ml νερό περίπου 1 φλιτζ. τσαγιού νισεστές, για το άνοιγμα της ζύμης 250 γρ. έτοιμη πάστα anko *ΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε daifuku mochi, αρχικά ανακατεύουμε, σε ένα πυρίμαχο μπολ, το ρυζάλευρο με την άχνη και το νερό, μέχρι να αναμειχθούν καλά σε ένα ομοιογενές ζυμαράκι.Στη συνέχεια, τυλίγουμε σφιχτά το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων και ψήνουμε σε υψηλή θερμοκρασία, στα 1000 W για 1 λεπτό.Βγάζουμε το μπολ, αφαιρούμε την μεμβράνη και ανακατεύουμε καλά το ζυμαράκι με μικρή και βρεγμένη ελαστική σπάτουλα σιλικόνης.Σκεπάζουμε ξανά...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation