πριν από  5 ώρες 32 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ 09.06.2025 • 22:18 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ενα μείγμα επιρροώνΠατάτες με στάκα, ελληνική πανσέτα και τηγανητό αυγό στο Μείγμα. (Φωτογραφία: Ασπα Κουλύρα) Τη Μαρίνα Χρονά την πρωτογνωρίσαμε με το Ρίνι, το εστιατόριό της κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο, το οποίο μας κέρδισε από την αρχή με τη φιλόξενη ατμόσφαιρα και τη φρέσκια ελληνική κουζίνα του. Στο Μείγμα, το νέας γενιάς μεζεδοπωλείο που άνοιξε πριν από λίγο καιρό στον Κεραμεικό, η έμπνευση έρχεται σταθερά από την ελληνική κουζίνα και τα υλικά του τόπου, αλλά όχι αποκλειστικά - ένα πιο ελεύθερο, νόστιμο μιξ επιρροών. Από το μενού της, που άλλαξε πρόσφατα ακολουθώντας το καλοκαιρινό κλίμα, ξεχωρίζουν πολλά πιάτα, όπως ο διαφορετικός ντάκος με καρπούζι, ντομάτα και γαλένι, τα φασολάκια, που γίνονται ψητά και συνοδεύονται από ποντιακό τυρί, αμύγδαλο και βερίκοκο, ή το τονάκι καρπάτσιο με ψητή ντομάτα και βλίτα.Ο αλλιώτικος ντάκος στο Μείγμα, με ντομάτα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation