πριν από  10 ώρες 5 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το πιο μυρωδάτο ριζότο με σπιτικό πέστο, όλο φρεσκάδα. Εύκολο και πεντανόστιμο. 20' προετοιμασία, 30' μαγείρεμα Σύνολο: 50'Υλικά Μερίδες: 4 Για το πέστο 50 γρ. φύλλα βασιλικού 3 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες και ολόκληρες 40 γρ. κουκουνάρια, καβουρδισμένα 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη 100 ml ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο Για το ριζότο 200 γρ. ρύζι για ριζότο, όπως Καρολίνα, αρμπόριο, vialone nano κ.ά. 30 ml ελαιόλαδο 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 200 ml κρασί ξηρό, λευκό 500 ml ζεστό νερό αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο Διαδικασία ΠέστοΓια να ετοιμάσουμε το εύκολο ριζότο με πέστο, ξεκινάμε φτιάχνοντας το πέστο και χτυπάμε τον βασιλικό, το σκόρδο, τα κουκουνάρια, το λάδι και αλατοπίπερο στον πο- λυκόφτη που διαθέτουμε για αρκετή ώρα, αλλά κατά προτίμηση με διακοπτόμενη λειτουργία, μέχρι να φτιάξουμε έναν ομοιογενή πουρέ.Προσθέτουμε την παρμεζάνα, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη. ΡιζότοΣε μια...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation