Φασολάκια και αρακάς ψητά, με πρασινάδες, μυρωδικά, buratta και παξιμάδια χαρουπιού
Η buratta είναι ένα είδος μοτσαρέλας, που εξωτερικά θυμίζει την κλασική βουβαλίσια μοτσαρέλα, αλλά στο εσωτερικό της βρίσκεται ένα ημίρρευστο μείγμα από στρατσιατέλα και κρέμα γάλακτος που ξεχύνεται όταν κόψουμε την μπαλίτσα με μαχαίρι. Τη βρίσκουμε σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ, σε παντοπωλεία και τυροπωλεία. 40' προετοιμασία, Σύνολο: 40'Υλικά Μερίδες: 4 250 γρ. φρέσκα φασολάκια τσαουλιά, καθαρισμένα 250 γρ. φρέσκος αρακάς (χωρίς τα λουβιά) 1 μάτσο ρόκα (τα φύλλα) 100 γρ. σπανάκι (ζυγισμένο καθαρισμένο), χοντροκομμένο με το χέρι 4 ραπανάκια, κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες (κατά προτίμηση στο μαντολίνο) 5-7 φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού, χοντροκομμένα 5-7 φύλλα φρέσκου δυόσμου, χοντροκομμένα 1/4 μάτσο μάραθος, ψιλοκομμένος 1/4 μάτσο φρέσκος κόλιανδρος, ψιλοκομμένος 1 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι 1 μπαλίτσα (125 γρ.) μοτσαρέλα buratta (βλ. εισαγωγή συνταγής) 4-6 μικρά παξιμάδια χαρουπιού, σπασμένα με το χέρι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(736)
- politismos(51)
- Βιβλία(66)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(63)
- Κινηματογράφος(92)
- Μουσική(65)
- Παράξενα(58)
- Τέχνη(33)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.