πριν από  16 ώρες 52 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η buratta είναι ένα είδος μοτσαρέλας, που εξωτερικά θυμίζει την κλασική βουβαλίσια μοτσαρέλα, αλλά στο εσωτερικό της βρίσκεται ένα ημίρρευστο μείγμα από στρατσιατέλα και κρέμα γάλακτος που ξεχύνεται όταν κόψουμε την μπαλίτσα με μαχαίρι. Τη βρίσκουμε σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ, σε παντοπωλεία και τυροπωλεία. 40' προετοιμασία, Σύνολο: 40'Υλικά Μερίδες: 4 250 γρ. φρέσκα φασολάκια τσαουλιά, καθαρισμένα 250 γρ. φρέσκος αρακάς (χωρίς τα λουβιά) 1 μάτσο ρόκα (τα φύλλα) 100 γρ. σπανάκι (ζυγισμένο καθαρισμένο), χοντροκομμένο με το χέρι 4 ραπανάκια, κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες (κατά προτίμηση στο μαντολίνο) 5-7 φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού, χοντροκομμένα 5-7 φύλλα φρέσκου δυόσμου, χοντροκομμένα 1/4 μάτσο μάραθος, ψιλοκομμένος 1/4 μάτσο φρέσκος κόλιανδρος, ψιλοκομμένος 1 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι 1 μπαλίτσα (125 γρ.) μοτσαρέλα buratta (βλ. εισαγωγή συνταγής) 4-6 μικρά παξιμάδια χαρουπιού, σπασμένα με το χέρι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation