πριν από  2 ημέρες 20 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μερίδες: 4 - 6 2 ξερά κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες 300 γρ. κολοκυθάκια, κομμένα κατά μήκος στα τέσσερα 600 γρ. φρέσκα φασολάκια (μπαρμπούνια ή τσαουλιά, ζυγισμένα καθαρισμένα) 2 σκελίδες σκόρδου, χοντροκομμένες 1 φακελάκι κρόκος Κοζάνης, σε σκόνη 1 κιλό ώριμες ντομάτες, τριμμένες 40 ml ούζο τα φύλλα από 1/2 μάτσο φρέσκο κόλιανδρο (ή δυόσμο), ολόκληρα 110 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΓια το σερβίρισμα (προαιρετικά) 4 ραπανάκια, σε κυβάκια 1 ώριμο αβοκάντο, σε κυβάκια 1 κουτ. σούπας χυμός λεμονιούΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε τα φασολάκια με κολοκυθάκια και κρόκο Κοζάνης, πρώτα βάζουμε τα κρεμμύδια σε ένα μπολ με λίγο αλάτι, τα στύβουμε με το χέρι και τα αφήνουμε κατά μέρος για 10 λεπτά.Σε φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα σοτάρουμε τα κολοκυθάκια σε 90 ml από το λάδι, για 3-4 λεπτά, σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ροδίσουν.Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε χαρτί κουζίνας, αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν.Στο ίδιο λάδι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation