Φασολάκια με κολοκυθάκια και κρόκο Κοζάνης
Μερίδες: 4 - 6 2 ξερά κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες 300 γρ. κολοκυθάκια, κομμένα κατά μήκος στα τέσσερα 600 γρ. φρέσκα φασολάκια (μπαρμπούνια ή τσαουλιά, ζυγισμένα καθαρισμένα) 2 σκελίδες σκόρδου, χοντροκομμένες 1 φακελάκι κρόκος Κοζάνης, σε σκόνη 1 κιλό ώριμες ντομάτες, τριμμένες 40 ml ούζο τα φύλλα από 1/2 μάτσο φρέσκο κόλιανδρο (ή δυόσμο), ολόκληρα 110 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΓια το σερβίρισμα (προαιρετικά) 4 ραπανάκια, σε κυβάκια 1 ώριμο αβοκάντο, σε κυβάκια 1 κουτ. σούπας χυμός λεμονιούΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε τα φασολάκια με κολοκυθάκια και κρόκο Κοζάνης, πρώτα βάζουμε τα κρεμμύδια σε ένα μπολ με λίγο αλάτι, τα στύβουμε με το χέρι και τα αφήνουμε κατά μέρος για 10 λεπτά.Σε φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα σοτάρουμε τα κολοκυθάκια σε 90 ml από το λάδι, για 3-4 λεπτά, σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ροδίσουν.Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε χαρτί κουζίνας, αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν.Στο ίδιο λάδι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(775)
- politismos(90)
- Βιβλία(31)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(55)
- Κινηματογράφος(72)
- Μουσική(49)
- Παράξενα(55)
- Τέχνη(189)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.