πριν από  3 ημέρες 13 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μερίδες: 2 4 αυγά 250 γρ. πατάτες, κομμένες σε λεπτές ροδέλες 100 γρ. χωριάτικο λουκάνικο, σε φέτες 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, σε φέτες αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κουτ. γλυκού φρέσκο δεντρολίβανο (τα φύλλα), ψιλοκομμένο 1/2 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη 60 ml ελαιόλαδο, για το τηγάνισμαΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε την φρουτάλια με πατάτες και λουκάνικο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει, ρίχνουμε τις πατάτες, τις αλατίζουμε, προσθέτουμε και την πιπερίτσα τσίλι και τις τηγανίζουμε μέχρι να μαλακώσουν.Αλατίζουμε το κρεμμύδι και το τρίβουμε ανάμεσα στα χέρια μας.Το στύβουμε ελαφρώς ανάμεσα στις παλάμες να φύγουν τα υγρά και το ρίχνουμε στο τηγάνι με τις πατάτες.Αφήνουμε να μαλακώσει για 5 λεπτά, ανακατεύοντας πού και πού με μια σπάτουλα.Προσθέτουμε το λουκάνικο και το δεντρολίβανο και τα σοτάρουμε για 3 λεπτά, αφήνοντας να κάνει η πατάτα από κάτω μια κρούστα.Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με λίγο αλάτι και πιπέρι και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation