πριν από  3 ημέρες 19 ώρες

Naftemporiki.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μπουκιές τυλιγμένες σε αμπελόφυλλο, γεμάτες αρώματα και γεύσεις. Η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και τη φλεγμονή και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου, αναβαθμίζει τα ντολμαδάκια γιαλαντζί σε μια εκδοχή που θα λατρέψετε. Αν ένα πιάτο φέρνει όλη την παιδική μας ηλικία μπροστά μας, την τέχνη της μαμάς και της γιαγιάς και την ανεμελιά προηγούμενων δεκαετιών, αυτό είναι σίγουρα τα ντολμαδάκια γιαλαντζί. Ίσως κι επειδή δεν το τρώμε συχνά πλέον, καθώς είναι μπελαλίδικο φαγητό και οι νεότερες γενιές δεν έχουν τον χρόνο να το ετοιμάσουν, είναι ένα από τα πιάτα βαθιά ριζωμένο στην καρδιά μας και από τους πρωταγωνιστές της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας. Κι ενώ αγαπάμε την παράδοση και την αυθεντική του γεύση, θελήσαμε να δώσουμε σε αυτές τις μικρές μπουκιές τυλιγμένες σε αμπελόφυλλο, γεμάτες αρώματα και γεύσεις μια έξτρα παιχνιδιάρικη πινελιά, που ταυτόχρονα ανεβάζει και γεύση και διατροφική αξία.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation