Φτιάξτε ντολμαδάκια γιαλαντζί με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα
Μπουκιές τυλιγμένες σε αμπελόφυλλο, γεμάτες αρώματα και γεύσεις. Η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και τη φλεγμονή και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου, αναβαθμίζει τα ντολμαδάκια γιαλαντζί σε μια εκδοχή που θα λατρέψετε. Αν ένα πιάτο φέρνει όλη την παιδική μας ηλικία μπροστά μας, την τέχνη της μαμάς και της γιαγιάς και την ανεμελιά προηγούμενων δεκαετιών, αυτό είναι σίγουρα τα ντολμαδάκια γιαλαντζί. Ίσως κι επειδή δεν το τρώμε συχνά πλέον, καθώς είναι μπελαλίδικο φαγητό και οι νεότερες γενιές δεν έχουν τον χρόνο να το ετοιμάσουν, είναι ένα από τα πιάτα βαθιά ριζωμένο στην καρδιά μας και από τους πρωταγωνιστές της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας. Κι ενώ αγαπάμε την παράδοση και την αυθεντική του γεύση, θελήσαμε να δώσουμε σε αυτές τις μικρές μπουκιές τυλιγμένες σε αμπελόφυλλο, γεμάτες αρώματα και γεύσεις μια έξτρα παιχνιδιάρικη πινελιά, που ταυτόχρονα ανεβάζει και γεύση και διατροφική αξία.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(670)
- politismos(50)
- Βιβλία(9)
- Βιντεοπαιχνίδια(3)
- Θέατρο & Χορός(44)
- Κινηματογράφος(23)
- Μουσική(38)
- Παράξενα(55)
- Τέχνη(61)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.