Γιατί μας κάνει τόσο καλό η σούπα στο κρυολόγημα;
Όταν η μύτη "τρέχει", το θερμόμετρο ξεφεύγει από το 36,6, το κεφάλι πονάει και το στομάχι μας δεν είναι και στα καλύτερά του, τότε η σούπα ξαφνικά μεταμορφώνεται στο ιδανικό πιάτο. Ένα πολύ σημαντικό όφελος της σούπας σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι μας κρατά ενυδατωμένους, καθώς περιέχει πολύ νερό, συμπληρώνοντας την απαραίτητη ποσότητα υγρών που χρειαζόμαστε καθημερινά. Ο ατμός της μπορεί να μας ωφελήσει όταν η μύτη μας είναι βουλωμένη και η ελαφριά της υφή κάνει καλό στο στομάχι, χωρίς να το επιβαρύνει προκαλώντας μας δυσπεψία ή ακόμη πιο έντονη δυσφορία -αρκεί φυσικά η σούπα μας εν προκειμένω να μην περιέχει κρέμες γάλακτος, πικάντικα και "βαριά" συστατικά. Διαβάστε περισσότερα Share: Share via Facebook Share via Twitter Share via LinkedIn Share via Email
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(731)
- politismos(73)
- Βιβλία(27)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(43)
- Κινηματογράφος(55)
- Μουσική(40)
- Παράξενα(61)
- Τέχνη(116)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.