Γκόγκλιες με ψητή κολοκύθα, γιαούρτι με κονφί σκόρδου και μεσογειακό τσιμιτσούρι
"Αυτή η συνταγή δεν έχει ακριβείς μετρήσεις, γιατί η μεσογειακή μαγειρική ήταν πάντα γενναιόδωρη και διαισθητική. Όπως λέει και η μητέρα μου: "Η μαγειρική είναι σαν την αγάπη, δεν μπορεί να μετρηθεί". Χρησιμοποιήστε τα χέρια, τις αισθήσεις και την καρδιά σας για να σας καθοδηγήσουν", τονίζει ο Joris Larigaldie από τη Γαλλία. Έχει διακριθεί ως διευθυντής μαγειρικής τέχνης κυρίως σε διάσημα ιδρύματα όπως η Costa Navarino και το The Ritz-Carlton New York, NoMad. Ο Joris, που συνδυάζει τη μαγειρική του πείρα με ένα έντονο πάθος για τον πολιτισμό, τη φιλοσοφία και τις τέχνες και έχει εκδώσει δύο μυθιστορήματα στα γαλλικά, τα Le Marchand de Bonheur και A la recherche du silence, μοιράστηκε μαζί μας τη συνταγή για τις γκόγκλιες με ψητή κολοκύθα στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου Tomorrow Tastes Mediterranean, που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα, υπογραμμίζοντας τη σημασία της μεσογειακής διατροφής σε πολλαπλά επίπεδα. 15' προετοιμασία, 30'...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(655)
- politismos(64)
- Βιβλία(49)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(63)
- Κινηματογράφος(57)
- Μουσική(65)
- Παράξενα(74)
- Τέχνη(84)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.