πριν από  9 ώρες 4 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


"Αυτή η συνταγή δεν έχει ακριβείς μετρήσεις, γιατί η μεσογειακή μαγειρική ήταν πάντα γενναιόδωρη και διαισθητική. Όπως λέει και η μητέρα μου: "Η μαγειρική είναι σαν την αγάπη, δεν μπορεί να μετρηθεί". Χρησιμοποιήστε τα χέρια, τις αισθήσεις και την καρδιά σας για να σας καθοδηγήσουν", τονίζει ο Joris Larigaldie από τη Γαλλία. Έχει διακριθεί ως διευθυντής μαγειρικής τέχνης κυρίως σε διάσημα ιδρύματα όπως η Costa Navarino και το The Ritz-Carlton New York, NoMad. Ο Joris, που συνδυάζει τη μαγειρική του πείρα με ένα έντονο πάθος για τον πολιτισμό, τη φιλοσοφία και τις τέχνες και έχει εκδώσει δύο μυθιστορήματα στα γαλλικά, τα Le Marchand de Bonheur και A la recherche du silence, μοιράστηκε μαζί μας τη συνταγή για τις γκόγκλιες με ψητή κολοκύθα στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου Tomorrow Tastes Mediterranean, που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα, υπογραμμίζοντας τη σημασία της μεσογειακής διατροφής σε πολλαπλά επίπεδα. 15' προετοιμασία, 30'...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation